Cautare

671 de rezultate pentru "piatra prasem" (2.93 secunde)
Cine este cel drept sa ia piatra si sa arucne cel dintai?!! Gainusa: Este o editie foarte grea, pentru ca nu este un show!
Lucrarile de reabilitare drum si retele la strazile Targoviste, Aliman, Piatra Olt, Campeanu Ilie si Dragomiresti abia au inceput, se vor finaliza pana la sfarsitul lui august .
1 Mbps, de respectivul serviciu bucurandu-se clientii din peste 20 de orase, printre care se numara Constanta, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Piatra Neamt, Ploiesti, Arad, Iasi, Sibiu, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Galati, iar aproximativ 450 de localitati din tara se vor putea folosi de oferta de Internet mobil de la Romtelecom Clicknet.
Aceasta este piatra de hotar, deoarece neintelegerile doctrinare pot impiedica fuziunea", a afirmat parlamentarul liberal. Democratii nuanteaza Senatorul PD Radu Berceanu considera ca fuziunea dintre PD si PNL ar trebui realizata in perspectiva apropierii alegerilor pentru Parlamentul European.
cuart fumuriu, lapis lazuli, turmalina neagra, piatra lunii, rubin, granat - toate fatetate, dar si cu smarald, safir, chihlimbar adus din Lituania.
Cine nu a cumparat inca un cadou pentru Craciun poate alege o bijuteri unicat realizata din pietre pretioase si semipretioase in montura de aur sau argint, un esantion mineral de colectie sau un simplu obiect de decor cioplit in piatra.
La editia asta s-au cerut coliere din labradorit, onix, aventurin, carneol cu aventurin, sodalit, jasp, ce costa intre 100 - 140 RON, in functie de piatra", ne-a spus Iulian Bere.
Problema care se ridica este cea legata de faptul ca nu s-a lucrat cu aceeasi masura si nu s-a emis ordin de suspendare a primarului si a viceprimarilor de Piatra Neamt aflati in aceeasi situatie", a declarat Dan Constantin.
opal de Etiopia de foarte buna calitate, diamant brut, diamant fatetat, safir, rubin, smarald, safir in degrade, piatra lunii si combinatii de pietre din care am facut diverse coliere:
bratari din sarma argintata - la 35 RON, coliere cu ochi de soim, perle si agate, colier din opalit - la 28 RON, cercei din cupru argintat - intre 18 - 35 RON, in functie de piatra.
de la o piatra pe marginea drumului pana la formele complexe", ne-a spus Gina Cimpoca. La standul ei, gasiti o geanta superba din blana sintetica, gen manson - la 120 RON, dar si bijuterii create din organza, matasuri, organza si dantele.
Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormant, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Deplasare la Ein Karem -ne vom inchina in Biserica Nasterii Sf.
In satul Lunca s-a jucat chiar Piatra din casa de V. Alecsandri. Pana ce teroarea bolsevica va patrunde peste tot, pe alocuri, in scoli si in 1919 se mai canta Desteapta-te romane.
Aleea Garii, cu soseaua din piatra cubica facuta de nemti, cu copacii seculari si casele care amintesc de alte vremuri, ale fostelor familii notabile din oras.
Inauntru mirosea a odinioara si a piatra incinsa. O dusumea din lemn vechi - lucru rar si scump prin locul acela -, rafturi din lemn vechi, innegrit de trecerea anilor, goale.
La moartea sa, produsa din cate s-a spus, de o lovitura la cap cu o piatra, celebrul doctor G. Marinescu nu realizeaza dupa autopsie, analiza microscopica a creierului, care ar fi dovedit ca Eminescu nu suferea de sifilis.
/ In miezul lui vei straluci mai tare / Decit in piatra sub un timp nemernic. / Razboiul crunt va sfarima statui / Sau ziduri tari, dar Marte n-o sa poata / Cu spada-i grea sau cu vapaia lui / Sa-ti stearga amintirea, niciodata.
Eu am facut piatra sa cante pentru Omenire. Sculpturile mele sunt chiar si pentru cei orbi. Ceea ce va daruiesc eu este bucurie curata.
S-au vandut foarte bine bratarile, intre 100 - 150 RON si sunt montate in argint, colierele intre 100 - 150 RON, tot montate in argint, cerelusii la 30 - 35 RON, depinde de piatra, bratari din portelan cu tot cu ceercei, la 30 RON.
rubin inzoisit, ametrin, ametist, opal, merlinit, agat dentritic, amoniti, ovarovit din Bistrita, iar la bratari am adus ca pietre chihlimbar, pirita, lava vulcanica, crisocola, mokait, ametist albastru-verzui, o combinatie de lava vulcanica, turcoaz Africa, rodonit, piatra soarelui, ne-a spus Maxim Hiruta.
google-analytics.com